welcome to CantStopSmilling Blog

Always be grateful of what Allah SWT have blessed us with throughout our lives...
Appreciate those who hates you, as without them, we could not become stronger in life..
Treasure those who loves you, as their love can always cherishes you when you're sad...

Tuesday, March 5, 2013

:) Work work and work :)

Dear All,

Alhamdulillah, come, lets all be grateful with whatever is with us today, for all of this is Allah's gift to us.. Please kindly be reminded to smile always, and should there be any thing that's troubling you, do not hesitate to raise our hands and make Doa.

Thank You.

Yours Sincerely:
Fadhila

kikiki

okay3..tapi sebetulnya, bersyukurlah selalu dengan setiap kurniaan Allah kpd kita semua, kerana setiap apa yang berlaku adalah takdir yang telah ditetapkan ke atas kita semua, senyum sokmo.

On last Saturday, a friend of mine got married, and... May Allah SWT bless you guys always... selamat menggalas tanggungjawab dan amanah baru... :)

SaZaFaLa (Bear Edition?hahahaha)
A point i'd like to share...

Bila dah mula start keje, takkan ada lagi istilah 'cuti semester'....right?

Pengalaman mematangkan kita. mmg jauh beza cara berfikir jika nk dibandingkan masa belajar dan bila dah keje. Skop pemikiran dah semakin luas agaknya, hurmmm...((i'm getting old!!!aiyo.....))

SaZaFaLa (d real deal edition...**blh plak kan...)
Memandangkan skrg masa cuti da 'limited' jadi, kene bijak berpikir n planning masa cuti.. Moral of the story, kerja di perantauan mmg untuk sementara je, kalau tak....**banjir air mata....

hurm... dan sekarang, geng SaZaFaLa dipisahkan oleh faktor geografi (maafkan ayat yang mcm pelik nih, sbb da lamo den xmain update n tulis2 ayat utk blog...workaholic==hobby desctruction) seriusly, i miss all the moments we spent tgether, the most memorable, masa sesame cari kabel masa kursus Java...wakakaka... we are the seniors okay!!senior rules!!!!

anyway, i love you guys, hope we can have another moment like ....this... again! ....someday...InsyaAllah.....

SaZaFaLa (corporat edition!!!!!exclusive!!!!!!)
and...haha, sesape leh tangkap si comel kat bwah ni, please inform me....
Love Chopper!!
 
and.......


***InsyaAllah, berkelapangan waktu, ku kembali bercoret warkah di blogku...cesss....hahahahah***